6/27/2010

Szerelem első látásra?:S

Elég nehéz téma. Nehéz szavak illetik, melyeket nehéz kimondani, de mégis valahogy így érezzük, és tudtára kell adni a világnak. Nem tudom mit higyjek, hogy létezik e ilyen érzés, vagy sem. Sokak mondják, hogy igen van, és milyen csodálatos, de persze vannak akik a másik párton állnak. Nem tudom tényleg, hogy mit lehet erről a témáról hinni, hisz a kettő közt vagyok, ilyen 'se vele se nélküle' feeling. Előszőr is a szerelem tényleg olyan dolog amire az embernek szüksége van vagy sem? :S Ez is emberfüggő, kinek mi , és milyen érzésekre van szüksége. Van aki simán eléldegél enélkül és nem is izgatja a téma, de vannak akik máshogy gondolják és nélküle nem is tudnak létezni. Én az előbbit irigylem néha, őszintén szólva. Perpillanat szivesen lennék a helyébe az előbbivel. Érdekes, hogy valaki hisz benne , és érzi,hogy tényleg úgy van, de ugye ennek vannak úgymondd ellenségei is. Szoval a kettő közt vagyok, és tanácstalan, nem tudom mit higyjek, és melyik irányba húz a szívem, elég nehéz döntés, nehéz beszélni is róla, hogy mit érzek valójában, de remélem majd jó felé húz az érzés.
Furcsa, hogy az emberek , annyi emberrel járnak, de mégis csak néhányat szeretnek úgy igazán szívből, és csak néha mondják el magukról , hogy ők most nagyon szerelmesek. Mai világban ritka az ilyen, inkább minden a kavarásról szól, és hogy minél több ember tudjanak átverni na és persze magadévá tenni. Néha tennék egy kisebb időutazást, hogy megnézzem milyen is volt régen, hogy működött az egész, de lehet erre nincs is szükség, mert érzem ,hogy egy teljesen más világot mutatna az a kép, ami akkor volt.
Visszatérve, erre a megláttalak és belédestem szövegre, hát nem tudok mit írni, kinek mi és hogyan érzi. Lehet van olyan, hogy tényleg meglát valakit az illető és egyből érez valami másfajta vonzalmat, de az a probléma, hogy ezek sose tartanak sokáig. Ez inkább egy kisebb fellángolás, minthogy valami tökéletes szerelem.
De persze ottvan az is, hogy leülsz az illetővel beszélni, miután találkoztál vele ,és azután mondod, hogy hűű ez szerelem első látásra. De ez megint csak olyan dolog, ami két embertől függ. Igen ilyesfajtát éreztem énis, hogy leültem valakivel egy hosszabb beszélgetésre, és ott éreztem ,hogy amolyan szerelem első látásra feeling, de hogy anélkül hogy beszélgetnék vele éreztem e ilyet, Hát őszintén szolva nem. Kiváncsi lennék rá, szivesen átélném 1×. Lehet ezt nem magyarországon fogom megtalálni, hanem valahol külföldön, de nem adom fel, hogy legalább egyszer belekóstoljak.
Így utólag, nemtudom ki hogy van vele , és mit akar érezni, lehet adott pillanatban mikor szerelmes, vagy valami körbeveszi a rózsaszín felhö, de aztán mikor csalódik ez elmulik és visszahull a valóságba. Fájdalmas, de ez van. :SSS
Megkell próbálni erősnek maradni, nehéz, de így kell tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése